Monday, December 20, 2010

addicted to chocolate

Assalamualaikum..

Lately ni sangat addicted to chocolate. Agaknya sebab dah perasan diri kurus kot, tu yang suka ati je makan coklat. Dulu memang pun suka coklat. Masa belajar dulu, dalam peti ais mesti ada stok coklat. lepas makan nasi makan coklat sket.

Sekarang ni bila dah start makan coklat terus addicted balik. Lepas makan asyik cari coklat je. huhuhu. buncit la ini macam. suka coklat yang ada biskut dalam dia. macam time out tu. ataupun kit kat tapi kit kat dah boikot sebab barangan nestle.

macam mana nak stop makan coklat ni... kalau dah kenyang pun still boleh sumbat coklat. macam ada perut kedua plak. huhuhu.

isyk.. apa la yang saya mengarut ni.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License