Monday, November 22, 2010

Air Alfalfa

Assalamualaikum..

Weekend lepas pegi membeli air alfalfa. Dah pernah nampak. Teringin pula nak try lepas baca entry kak mieja kat sini dan sini, teringin nak cuba.

so beli la air di bawah ni.


first time buat tak reti sangat, terlebih letak kordial. so terasa macam minum perasa & pewarna pandan. kuat betul bau pandan dia. bila sampai tekak terasa macam makan vitamin alfalfa. kembang tekak sekejap.

kali kedua buat kurangkan kordial dan buat tawar sket. Alhamdulillah, boleh telan walaupun memang rasa pelik sket. tapi boleh la telan, rasa manis-manis. kesannya? tak tau la lagi.

hasil sedikit merudum sebab jadual pam kadang-kadang kelam-kabut. lepas tu masa weekend pun muadz menyusu main-main. huhuh. lepas ni masa weekend pun kena pam juga. bawa pam ke mana-mana. insyaAllah.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License