Tuesday, July 20, 2010

Baby boom


Assalamualaikum...

Tahun ni betul-betul baby boom. Dari kalangan sahabat, setiap bulan ada je baby baru lahir. dari kalangan saudara pula, muadz diapit oleh dua orang dua pupu perempuan. semalam, pulang ke kampung kerana ada majlis tahlil dan untuk menyambut ramadhan. sempat bertemu dua pupu muadz.

bulan ni sahaja ada 2 baby baru lahir. tak sempat lagi nak melawat mereka. ramai betul la kawan-kawan muadz.





Muadz dan dua pupunya






Muadz dan sahabat-sahabatnya


p/s - saya dah start makan shaklee semalam. kesannya? klik link di bawah.

Last blogged at ~Derap Langkah Sebuah Perjalanan ~ : Wa tak caya sama lu
Last blogged at Meniti Hari : Shaklee : Hasilnya?

2 comments:

kmieja said...

MUaazzz yang bam2...shedappp nie buat gomol2 :):)

Hazu~ said...

hehe. sekarang ni dia marah bila orang usik pipi dia. asyik kena usik pipi je kot agaknya.

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License