Wednesday, June 16, 2010

Takde internet

Assalamualaikum...

Lagi 2 minggu nak start kerja. dah lama tak update blog sebab di rumah sewa takde internet. Kat rumah mak boleh la blogging selalu. email pun ada beratus-ratus. Hari ni? Hari ni say di cc. Muadz di hantar ke nursery for the first time. tapi separuh hari je hari ni. tengok dulu macam mana.

Bila ada muadz aktiviti mengepam kurang sikit sebab dia selalu terjaga. tidur sekejap je dah terjaga. kadang-kadang sebab nak burp, kadang-kadang saje nak bermanja. cuma bila dia nak tidur balik mesti cari B untuk isap. dah jadi macam pacifier pula. hmmm...harapnya habit tu dapat diubah nanti.

tak boleh nak berblogging lama-lama. cik abang kat sebelah ni dah mula bising. saya minta dia ambil cuti nak tolong bawakan barang-baranbg baby. InsyaAllah, bila mula kerja nanti akan update banyak benda. banyak nak tulis sebenarnya. tapi nantilah. masa yang ada ni tak boleh dibazirkan.

p/s - rindu muadz la pula.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License