Wednesday, June 2, 2010

Pantang tak cukup hari?

Assalamualaikum..

Sabtu ni insyaAllah, saya akan pulang ke rumah sewa. bermulalah kehidupan bertiga. ingatkan dah cukup 44 hari. rupanya sabtu ni baru 38 hari. hari jumaat ni dah tempah untuk urut terakhir dah. macam mana la boleh tersilap kira.

takpelah, sambung berpantang kat rumah. lagipun next week mak dan ayah kena ke luar negara untuk ikut kursus. so sama je. memang kena tinggal sendiri pun. better duduk rumah sendiri. hubby pun mesti lebih selesa. tapi dah plan dengan hubby hari ahad tu nak gi shopping barang-barang rumah. dah bosan lama sangat terperap kat rumah. InsyaAllah, harapnya takde apa-apa.

cuma, kat rumah nanti takde internet. tak boleh la nak cari-cari info atau baca-baca blog tentang penyusuan. nak update blog pun dah tentula tidak. ada broadband tapi kadang-kadang ada line, kadang-kadang takde. harap-harap dapat menyesuaikan diri dengan kehidupan bertiga.

1 Comment:

Ummi Salsabila said...

seronoknya nak bis pantang dah.me cam lama lg je..

pantang sendiri,kena harap kat hubby kita bantu.

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License