Tuesday, March 2, 2010

tiada update?

Kebelakangan ni kerja agak banyak dan susah, jadi sedikit kekurangan masa untuk update blog. memanfaatkan masa sepenuhnya untuk bekerja sahaja. :p

Ingatkan gaji bulan ni nak beli barut bercorak dan bedung bercorak yang comel dari http://mypermatahati.com/shop/. Dah peruntukkan RMXXX bulan ni untuk barangan baby. Tapi tengok-tengok takde pula. Kecewa. :((

Oh, 19-21 march ni ada Motherhood Expo 2010 kat MidValley. Plan nak pegi, kot-kot boleh dapat barang murah ke? ;) Jom la ramai-ramai pergi. Iklannya ada dalam majalah Pa&Ma. Susuibu.com pun ada nanti. Jom ramai-ramai...

The Exhibition : Motherhood Expo 2010

Venue : Hall 1 , Level 3, Mid Valley Exhibition Centre (MVEC)
Date : 19th - 21th March 2010
Time : 10:30am - 9:00pm
Admission : Entrance is FREE

Major Exhibit :

- Fitness & Slimming Beauty Services
- Maternity & Children’s Clothing and Accessories
- Medical Biotechnology & Management of Infertility Services
- Natural Nutrition Food for Weaning Babies & Organic Toddler Formula Products
- Diaper, Furniture and Toy Retailers
- Infant & Toddlers Safety Products
- Breastfeeding & Mommy’s Groups
- Early Education Products
- Financial & Insurance Institutions

p/s - dah tanya owner mypermatahati, katanya minggu depan stok sampai. tunggu minggu depan baru beli la...

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License