Friday, March 12, 2010

blog ibu-ibu menyusu

Assalamualaikum...

kebelakangan ni agak takde cerita nak update di blog sebab sibuk membaca blog orang. Banyak betul blog-blog ibu yang menyusukan anak saya terjah. Alhamdulillah, banyak juga belajar cara pengurusan EBM, cara menyusu dan juga cabaran-cabaran yang ibu-ibu ni hadapi. Ingat nak letak semua kat bloglist tapi macam banyak sangat la pula. So saya jadikan blog http://mamayangcekal.blogspot.com/ sebagai reference. Minta izin ye tuan punya blog kalau ada terbaca entry ni.

Kat side bar dia ada blog ibu-ibu menyusu, senang sket nak tengok update dan kalau ada berita-berita menarik. Banyak yang boleh belajar dari ibu-ibu yang dah berpengalaman ni. Tuan punya blog tu juga salah seorang moderator di susuibu.com. Tak berani lagi nak berkenal-kenalan atau tinggal komen. InsyaAllah, nanti bila baby dah lahir sure banyak lagi nak kena belajar. Nanti boleh la refer orang-orang yang dah berpengalaman ni.

Harapnya mereka sudilah melayan saya. :)

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License