Friday, January 8, 2010

Perjumpaan kumpulan susu ibu dan babywearing

Assalamualaikum..

Hari ni terjumpa iklan tentang Gathering Kumpulan Sokongan Susu Ibu Ratuhati.com + babywearing. Teringin sangat nak pergi. InsyaAllah untuk kelas susu ibu, plan nak pergi awal bulan February di susuibu.com. Tapi tak salah pun kalau tambah ilmu banyak-banyak kan. Tak pasti tarikh tu free atau tidak. Harap-harap dapat men'free'kan diri. Tapi kena tengok priority dulu. Sesiapa yang nak pergi silalah. Saya sertakan maklumatnya.

Ratuhati.com akan menganjurkan perjumpaan pertama Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu Ratuhati.com. Perbincangan mengenainya di forum. Semua ahli dan bukan ahli dijemput hadir.

Aktivitinya adalah breastfeeding talk & sharing.
Amyshazz atau Aishah, Kaunselor Laktasi akan bersama dengan kita. Masa ni kita boleh tanya soalan tentang breastfeeding. Sangat sesuai untuk semua, terutamanya ibu mengandung dan yang sedang menyusukan anak. Anak dara pun boleh.

Juga akan diselitkan selingan demonstrasi babywearing daripada Malaysian Babywearer (wakil: charantya atau shida). Siapa yang ada masalah dengan sling yang dibeli dipersilakan datang untuk bertanya soalan.

Tarikh : 23 Januari 2010
Masa : 9.00 - 11 pagi
Tempat: FRIM, Kepong, Kuala Lumpur
Bayaran: RM10 Dewasa, RM5 kanak-kanak umur atas dua tahun
Makanan: Catering. Menu akan diberitahu kemudian.

PENDAFTARAN

Untuk pendaftaran,

1. MELALUI EMAIL

boleh email kepada pentadbir@ratuhati.com

Subjek: Saya mahu daftar Perjumpaan Pertama Kumpulan Sokongan Penyusuan Susu Ibu Ratuhati.com

Nama:
Peserta: (Berapa orang - D= Dewasa, K=Kanak-kanak)Contoh:
Nama: Asniza (ummi)
Peserta: 2 D, 2K

2. MELALUI FACEBOOK

Atau boleh terus daftar di Facebook.

PELABURAN

Yuran penyertaan boleh dibayar terus kepada akaun berikut:

Akaun: Maybank
No akaun: 162106958791
Nama: Asniza Kamarul


PROMOSI
Bantu kami promosi event ini
Email/ Cetak dan edarkan.
ratuhati.com/includes/pdf/FlyerSGMSIRH.pdf

Saya tolong pastekan juga flyers untuk mudah tengok.


1 Comment:

Sharinginfoz said...

bagus ni...... di samping itu dapat berkenal-kenalan...

Petrol Tanpa Subsidi-RM2.10????

Nak Gelak Ke Tak????

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License