Wednesday, December 2, 2009

Jubah mengandung

Assalamualaikum...

Teringin nak mencari jubah mengandung tapi susah betul nak cari kat malaysia ni. kalau cari online pun kat indonesia banyak la. ada yang jenis macam maxi tu tapi biasanya tangan 3/4 la pula. try juga search baju mengandung muslimah. Tak banyak result yang dapat.

Ada juga ibu mengandung yang pakai jubah biasa aje tapi kalau pakai jubah biasa takut nampak seksi perut dan punggung bila pakai. Dah hilang pula tujuan berjubah. Dari menjaga diri jadi menyeksi. Lagi pula nak cari yang warna turquoise.

Kenapa nak cari warna turquoise? InsyaAllah, abang saya akan melangsungkan perkahwinan dan kenduri belah lelaki pada 2 Januari. Bercadang nak pakai baju mengandung jenis jubah tapi tak jumpa-jumpa lagi. Untuk belah perempuan di Pahang pada 19 Disember ni. Tema purple. Yang ni mungkin akan pakai baju kurung yang dah ada je walaupun kain dah tak boleh cangkuk.

Kalau ada sesiapa yang tahu di mana boleh dapatkan jubah mengandung silalah berkongsi dengan saya ye. Kalau boleh area shah alam/damansara. kalau bangi atau subang pun ok juga la.

p/s - sempat ke nak beli baju ni. Nak tempah macam dah tak sempat pula.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License