Friday, September 4, 2009

Contest pasangan seiras

Assalamualaikum..

Saje nak masuk contest ni sebab pernah beberapa orang kata muka kami seiras. Last minute buat entry, harap-harap diterima. Dah minta permission hubby ntuk letak gambar kami. :)

Ok, contest ni anjuran miezaniera.

Ok, ini entry saya,



ada iras ke ye?

Nama saya: Nur Hanis Mohd Aminudin
Nama suami : Zulhisam Sapeciay (jangan tanya nama ayah mertuaku yang special tu ye)

syarat2 wajib.

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsa
yang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)
dan tinggalkan link nya di entri ini. done

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.
copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html done

syarat2 sunat.

4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,
tak yah la letak. done
5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/ di blog list anda. done
6. Lastly, be my follower ;D done
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional.

Last minutes buat saja untuk suka-suka.
:kiss:

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License