Wednesday, June 1, 2011

Shaklee Baby Giveaway Contest

Assalamualaikum...

sepatutnya tak layak nak masuk contest ni sebab sendiri yang buat. Hehehe. Tapi saje je, nak konon2 macam join contest juga. Dah lama tak join contest. Don't worry, entry ni takkan masuk sebagai salah satu contestant.

Mudah aja..

Terdapat beberapa kategori iaitu

1) Referral tertinggi (jangan lupa letak link kami supaya kami dapat detect ya)

2) Cabutan bertuah (Satu bagi setiap bulan)

Cara menyertai contest ini :
1) Buat satu entry dengan tajuk “Shaklee Baby Giveaway Contest” - DONE!
2) Masukkan badge di atas didalam entry dan side bar blog anda (dengan link back pada entry ini) - DONE!







3) Sertakan sekeping gambar anak/anak saudara berusia 3 tahun ke bawah dengan mana-mana produk Shaklee sama ada Full Pack atau Trial Pack.

Sila nyatakan
Nama Kanak-Kanak & Umur:
Hubungan dengan Kanak-Kanak:
Tujuan ambil makanan tambahan Shaklee :
Kesan selepas ambil makanan tambahan Shaklee :


Nama Kanak-Kanak & Umur: Muhammad Muadz, 8 bulan kot (tak ingat..huhu)
Hubungan dengan Kanak-Kanak: Anak Ummi :)
Tujuan ambil makanan tambahan Shaklee : Mula-mula dulu untuk tambah susu, sekarang sebagai makanan tambahan untuk lebih sihat & bertenaga
Kesan selepas ambil makanan tambahan Shaklee :
1- susu bertambah. Alhamdulillah
2- kurang lesu walaupun letih
3- jarang sakit

4) Letakkan link kami dalam bloglist di blog anda. - DONE
5) Tinggalkan permalink entry anda di ruangan komen entry ini. - tak payah la.. :P

Jom join sama!

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License