Friday, August 13, 2010

Selsema teruk

Assalamualaikum..

Baru 2 hari selsema hidung dah melecet dan merah-merah. sakit betul. ujian di bulan puasa. huhu. hari ni suara pula dah bertukar menjadi sengau. sakit kepala tak hilang lagi. tapi selsema macam dah berkurangan.


gambar hiasan


semalam sebab tak tahan sangat makan ubat selsema sebelum tidur. lepas tu memang pengsan sampai terlewat sikit bangun sahur. Muadz pula dah mengamuk lapar. Terpaksa la makan sambil susukan dia. Pagi ni still pening dan dah ada batuk sikit-sikit.

Nak share mutabaah amal untuk bulan Ramadhan ni. Supaya kita dapat sama-sama boost untuk capai yang terbaik ramadhan kali ini. bukan boost susu je tapi lebih penting boost amalan tau.


Boleh klik gambar di atas untuk download borang ni. Siapa yang tak boleh download dan nak borang ni sila tinggalkan email di komen ye. nanti saya emailkan.

Carta ini bukan untuk mengira-ngira jumlah pahala, tetapi mengira tahap istiqamah/konsistensi kita di bulan Ramadhan. Semoga carta ini dapat membantu kita mencapai Ramadhan terbaik tahun ini, insya-Allah.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License