Friday, August 27, 2010

sedikit busy..

Assalamualaikum...

Lately ni sedikit busy. terasa masa di office ni dah tak cukup dah nak siapkan semua benda. sebelum ni rasa banyak je masa free. sebabnya? tengah menyelesaikan projek khas. nak tau apa dia? tunggu.....

tapi memang agak kelam-kabut nak siapkan projek ni. kerja office still nak kena buat macam biasa. sebab tu blog agak lambat sket nak terupdate. sedangkan banyak je benda nak update sebenarnya. nak blog-hopping atau blog shopping pun dah tak sempat. memang mengejar masa je kerjanya.

balik rumah nak kena kelam-kabut siapkan kerja rumah pulak. huhu. kelam-kabut je la kerjanya saya lately ni. nasib baik takde darah tinggi. hari tu ada baca kebanyakkan ibu-ibu memang akan sedikit kelam-kabut bila dah ada anak. melainkan kalau ada pembantu rumah. jadi jangan stresskan diri bila tengok rumah tunggang-langgang. walau bagaimanapun sentiasa berazam untuk selesaikannya. yang penting kena selesaikan perkara yang urgent+important dulu. kemudian baru selesaikan benda yang urgent+less important, less urgent+important dan akhir sekali less urgent+less important.

p/s - maaf kalau entry kurang bermotif. saje nak lepas tension. owh..stok ESP dan PD saya dah nak habis. baca sini.
- lately ni ada beberapa website yang saya tak boleh akses antaranya genkimomma.com. kawan sebelah pun tak boleh akses tapi kawan lagi seorang boleh pula akses. argh..geram betul.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License