Wednesday, March 31, 2010

Tag : Siapa saya...

Assalamualaikum..

Tak perasan pula saya telah ditag rupanya. Oleh, ibudhani, blogger yang baru sahaja saya follow, kalau tak silap. Sebabnya dia salah seorang ibu yang breastfeed anaknya. Harap dapat tambah ilmu dengan membaca blog ibu-ibu ni. :) Tak sangka pula ibudhani boleh perasan saya. :)

Kat bawah ni soalan-soalan yang perlu saya jawab.
*siapakah diri anda dirumah?*
seorang isteri, sahabat dan peneman suami tercinta.
Kadang-kadang terasa macam perempuan yang tak larat nak jalan dengan perut besar. :p


*siapakah diri anda disamping rakan?*

Berharap dapat menjadi seorang rakan yang baik dan dapat memberi contoh yang baik kepada orang sekeliling. Wallahua'lam.

*5 bende yg anda idamkan tp masih belum tercapai*
hmm...apa ye.. benda yang mahal2 ke murah2? benda yang logik ke tak logik? hmm.. :-/
1) menjadi seorang yang istiqamah dalam apa yang dilakukan (selalu je tak stabil)
2) fully breastfeed baby for minimum 2 years
3) baju nursing dan nursing bra yang banyak. huhuhu
lenkali la tambah lagi. takde idea

*siapakah name pasangan anda*
Mr. Zulhisam :x

*ceritakan 5 perkara yang paling anda suka tentang pasangan anda*
1) berusaha memperbaiki diri dan keluarga
2) menjadi penenang di kala duka
3) pendengar yang setia
4) berusaha memahami isterinya (walaupun kadang-kadang isteri dia suka buat perangai pelik-pelik)
5) everything about him. Alhamdulillah, bersyukur mendapat suamiku. Itulah yang terbaik yang telah ditentukan.

*bile tarikh anda couple*
Biarlah rahsia...

* apakah kenangan pahit anda bersama rakan anda?
Apa ye? Apabila rakan berubah semakin menjauhi Pencipta dan diri ini tidak mampu berbuat apa-apa...

* lagu tema cinta anda?
If You're not the one - Daniel Beddingfield

* apa perubahan yang ingin anda lihat pada pasangan anda
Menjadi hamba Allah yang lebih baik dari sehari ke sehari dan mampu membimbing keluarga ke syurga.

* tag 10 rakan lain..
tak tau mahu tag siapa. siapa yang sudi buat. silalah buat ye..
rasa cam tak ramai je yang visit blog ni pun. :P

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License