Monday, March 22, 2010

CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100

Assalamualaikum..

Hari ni terjumpa satu blog dengan contest Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100 yang dianjurkan oleh Diari Seorang Lelaki.


Syarat² Penyertaan

Sila buat entry bertajuk seperti di atas iaitu - CONTEST : Apa Saya Nak Buat Kalau Diberi RM100..

Entry tak payah la nak skema², ikut kreativiti korang la..

Sertakan banner di atas dan backlink ke entry ini..Tak payah la letak kat sidebar..

Tarikh tutup penyertaan ialah pada 30.04.10

Kalau dah join, sila tinggalkan pesan dan URL blog anda di kotak comment..


Hadiah

Tempat pertama akan menerima RM100 terus ke akaun anda

Tempat kedua akan menerima RM50 terus ke akaun anda

Tempat ketiga akan menerima RM30 terus ke akaun anda

Tempat keempat & kelima akan menerima saguhati sebanyak RM10 terus ke akaun anda

Saje je nak mencuba nasib. Secara jujurnya, RM100 tak cukup dengan pelbagai barang baby yang ada dalam kepala ni. hehehe. Barang baby sekarang dah la mahal-mahal. Tapi, kalau ada rezeki dapat Rm100 secara tiba-tiba ni insyaAllah nak invest untuk beli Cloth Diapers.





Kalau encik lelaki nak tau, inilah rupa Cloth Diapers tu.


Ini hanyalah salah satu contoh jenama Lunatots. Ada banyak jenama lain lagi tapi banyak juga review yang kata lunatots ni elok. Memang ingat nak beli, dapat jimat sket duit untuk beli diapers baby tapi buat masa ni bukan priority lagi kot sebab banyak lagi benda lain yang kena beli.

So, kalau ada rezeki, nak la juga beli 2-3 helai untuk cuba pada baby nanti. Boleh menjimatkan untuk jangka masa panjang dan juga mengurangkan sampah di muka bumi.

3 comments:

Lelaki Ini said...

Alamak, tak cukop ke nak beli cloth diapers..? beli lampin suda.. :p

xpe, lain kali saya buat contest kasik rm1000 plak.. :D

btw, tQ for joining & good luck..sat lagi pengadil datang melawat.. :p

Hazu~ said...

Hehe. cukup untuk beli 2-3 helai. nak beli barang-barang baby yang lain yang tak cukup. :)

Terima kasih sudi menjengah..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License