Tuesday, July 28, 2009

Tag by Kak Azra

Telah ditag oleh Kak Azra

First time buat tag ni sebenarnya...

Do you think you are hot?
Tak tau la

Upload a favorite picture of you


Why do you like that picture?
Sebab gambar candid dan secara spontan dua-dua gelak dengan gaya yang sama. blogger-emoticon.blogspot.com

When was the last time you ate pizza?
In Japan. Dah lama tak makan pizza. Tunggu ada oven la boleh buat sendiri.

The song you listen to?
Give thanks to Alla - Dai Nada
Doa seorang kekasih - In Team
- sebab dua-dua tu ring tones handphone. kalau ada orang call berbunyi la dia.

What are you doing right now besides this?
Waiting for calls from customer...

What other names do you prefer besides this?
I prefer my own name

Now I would like to tag new victims to do it
1. Kak Arni
2. Kak Lina
3.

Who is number 1?
Teman sekerja. Also my leader

Say something about number 2
Teman sekerja juga yang banyak membantu.

What about number 3?
Tak tau nak letak siapa since tak ramai pun lagi yang tau tentang blog ini.

p/s - nak minta maaf banyak-banyak untuk sesiapa yang telah terlepas pandang dan tidak dijemput. Dapat tag ni baru teringat ada yang tidak dijemput. Mohon maaf banyak-banyak sebab terlepas pandang.

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License