Search This Blog

Loading...

Wednesday, January 11, 2012

Pelancaran Baby Kawaii Store

Assalamualaikum...


Dah lama betul tak menulis kat sini. Ok, insyaAllah ini adalah entry terakhir di sini. Lepas ni blog ni akan ditutup sepenuhnya sebab dah banyak sangat blog. Insya Allah saya akan bersiaran di http://hanisamin.com/blog dan juga Hanis Healthy Life. Maybe akan lebih banyak update kat Hanis Amin Shaklee Store. 

Sebab rasanya pusing2 balik pun isu yang lebih kurang sama iaitu parenting, breastfeeding. Mula-mula buka blogspot ni sebab nak belajar tentang SEO dan blogging. Alhamdulillah, banyak juga dapat ilmu, jadi diamplikasikan ke 2 blog di atas. saya memang suka bercerita tentang parenting dan benda-benda natural. Jadinya, Alhamdulillah, sekarang ni berusaha menjual SHAKLEE (supplemen dari bahan asli) dan juga CLOTH DIAPERS melalui BABY KAWAII STORE

Baru mula nak melancarkan Baby Kawaii Store ni. Buat masa ni bermula dengan cloth diapers sebab memang pakaikan muadz cloth diapers, insyaAllah akan meningkatkan produk dari semasa ke semasa. 


Jadi, lepas ni boleh la bookmark blog dan website saya yang lain tu ye...

Terima kasih kerana menyokong saya selama ini...

Maafkan segala kekasaran tulisan kalau ada yang terasa hati.

wassalam

1 Comment:

Amiizaa2001 said...

salams hazu,

i miss you...lamanya tak nampak hazu update blog......


happy new year2012:)
msh dekat cyber ke?

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License