Wednesday, April 14, 2010

Persediaan sebelum cuti panjang

Assalamualaikum...

Kalau sebelum ni sibuk buat persediaan diri dan untuk baby, hari ni buat persediaan di office pula. Beberapa hari lepas dah hantar borang cuti tapi takde tarikh lagi kat leader. Kot-kot emergency tak sempat apply cuti, jadi bagi siap-siap. Untuk apply secara online insyaAllah boleh je buat kat rumah lepas bersalin nanti.

Hari ni, mengemas kini mailbox di office. Bagi kosong sikit mailbox tu supaya kalau cuti 2 bulan nanti takde la jadi over-flood. Setiap hari biasa mesti banyak je update, jadi kenalah bersedia. Takut ada email yang penting tak sampai pula. Dan dah set "out of office" kat outlook. Set start 1hb 5 tapi kalau dah ada tanda-tanda sikit-sikit nanti ubah la. Fail-fail dalam PC pun dah susun sikit-sikit.

Semalam hubby beli air zamzam dan letak terus dalam beg emergency. Nasib baik ada encik hubby, saya tak teringat pun. Cuba cari kurma tapi tak jual pula di Giant. Nanti la cuba cari di tempat lain.

Macam-macam juga nak kena ready ye. Harapnya tiada kerja yang pending di saat-saat akhir.

Last blogged at Meniti Hari : LittleWhiz sale

0 comments:

Post a Comment | Feed



 
^

Powered by BloggerPerjalanan hidup menuju Ilahi by UsuárioCompulsivo
original Washed Denim by Darren Delaye
Creative Commons License